Haal & Brengservice

Gratis ophaal dienst in de regio eindhoven !

 

ScootereXclusief  kan uw scooter, motor of  E-bike bij u bedrijf, thuis of op een locatie waar u bent ophalen of afleveren. De klacht zal genoteerd worden en zal naar onze locatie in Eindhoven gebracht worden. Wij zullen u voor aanvang van uw reparatie telefonisch benaderen over te kosten van de reparatie, zo komt u nooit voor verassingen te staan! Daarna zal uw scooter of motor zo snel mogelijk gerepareerd worden en zal vaak dezelfde dag nog klaar staan.

Wij halen  uw scooter in de regio Eindhoven  GRATIS op , eventueel weer terug brengen  €15,-

buiten de regio is het halen & brengen  € 50,- per adres

Meer info mail ons,  info@scooterexclusief.eu

Of bel ons centraal telefoonnummer 040-8435716

 

Op onze site vindt u ongetwijfeld de scooter die u zoekt. Wij zijn dealer van de bekende A-merken en Chinese scooters en hebben in onze showroom een groot aantal modellen scooters en bromfietsen op voorraad. Dus niet alleen op onze site zijn de modellen en kleuren te bezichtigen, ook “live” in de showroom. Hebben wij uw interesse gewekt via deze site, aarzel dan niet een bezoek te brengen aan onze showroom om te kunnen kijken, zitten, ruiken en voelen! We staan voor u klaar onder het genot van een heerlijke kop koffie!

 

Uw nieuwe scooter wordt ook nog eens gratis afgeleverd in heel Brabant en Limburg mooier kunnen we het niet maken, wel makkelijker & voordeliger. Scooterexclusief, de scooterspeciaal zaak van eindhoven e.o.

 

 

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker & voordeliger.

Scooterexclusief, de scooterspeciaal zaak van Eindhoven e.o.

Meer info mail ons, info@scooterexclusief.eu

Of bel ons centraal telefoonnummer 040-8435716