Verhuurscooter

Wat u moet meenemen bij  de scooterhuur:

– Geldig legitimatiebewijs (ID-Kaart, Paspoort, Rijbewijs)

– Adres legitimatie (niet ouder dan 2 maanden).

– €150,- borg   (contant).

– Als u de borg wilt pinnen dan ontvangt u het per bank retour.

– € 50,- per dag Huursom ( inclusief volle tank en w.a. verzekering)

 

Meer voorwaarde onderaan de pagina. 

 

E-mail ons voor meer info of reserveringen: info@scooterexclusief.eu

Bel ons voor reserveringen:  040-8435716

 

Beleef een dagje brabant zoals u die nog niet kent!

Een tocht door de leenderheide en heezerenbosch,  waar verschillende route’s elkaar doorkruisen! Scooterexclusief.nl  laat u Noord-Brabant proeven en beleven op nostalgische scooters. Deze verhuurscooters zijn geheel in de Italiaans stijl ontworpen, maar voorzien van de hedendaagse technieken. Op onze huurscooter rijden is simpel, gas geven en op tijd remmen om het mooie van het het Brabantse land te proeven en te beleven. Ontdek de binnenstad van Eindhoven met een bezoekje aan:

 

Strijp S  het meest hippe en creatieve deel van Eindhoven is gelegen op het voormalige Philips terrein net buiten het centrum. Daar waar je voor 2004 alleen met een daarvoor bedoeld pasje binnenkwam, is de voormalige ‘verboden stad’ nu voor iedereen toegankelijk.

Eindhoven Museum een verdwenen stad komt tot leven. In het erfgoedpark in Genneper Parken ontmoet je Brabantse bewoners uit de prehistorie en middeleeuwen. Maak kennis met het dagelijks leven uit die tijden en doe zelf mee met de bezigheden van vroeger.

Van Abbemuseum in dit museum voor hedendaagse kunst zijn uiteenlopende werken te zien van onder andere Picasso, Chagall, McCarthy en Lissitzky.

Sint-Catharinakerk waarschijnlijk is dit het mooiste rijksmonument van Eindhoven. De rooms-katholieke kerk werd gebouwd in 1861. Het ontwerp kwam van de hand van de architect Pierre Cuypers, die tevens verantwoordelijk is voor onder andere het ontwerp van het Rijksmuseum en Centraal Station van Amsterdam. Zeer bijzonder aan de Sint-Catharinakerk zijn de twee 73 meter tellende torens.

De Markt al tijdens de nederzetting is dit marktplein een belangrijke plaats geweest voor Eindhoven. Regelmatig werden hier markten gehouden om handel te drijven. Nog altijd heeft de Markt een belangrijke functie. Met name voor het gezellig samenkomen op één van de vele gezellige terrassen en/of restaurants. In de winter wordt er een ijsbaan gecreëerd. Naast de markt vind je het grote overdekte winkelcentrum ‘de Heuvel Galerie’ en het muziekcentrum Frits Philips. Andere belangrijke pleinen zijn het Stationsplein waar zich hoofdzakelijk het uitgaansleven en de bioscoop zich bevindt. En het Wilhelminaplein ligt meer bij het winkelgebied en de ‘bruine’ kroegen.

Philips Museum aan de Emmasingel ligt het Philips Museum. Iedere Nederlander weet waarschijnlijk wel dat deze fabrikant voornamelijk bekend is geworden om zijn gloeilampen.

Heuvel Galerie naast de Markt in Eindhoven vind je een groot winkelcentrum met zeker honderd winkels. Naast al het shop plezier is er nog een mogelijkheid om er geld achter te laten. In het winkelcentrum zit namelijk ook een vestiging van het Holland Casino.

Genneper Watermolen in het stadsdeel Gestel staat een watermolen waarvan de basis hoogstwaarschijnlijk nog dateert van voor 1249. Tijdens de Tachtigjarige oorlog is hij vrijwel volledig verwoest en vervolgens in 1587 herbouwd. In 1963 werd de molen grotendeels gerestaureerd en is daarmee opnieuw deels herbouwd. De korenmolen werd aangedreven door een waterrad.

 

Zie hieronder onze voorwaarden

Bij de huur worden geleverd: één slot per scooter en één set sleutels. Bij vermissing worden de kosten verhaald op de huurder. De meegeleverde slot blijft ten alle tijden eigendom van SCOOTEREXCLUSIEF.EU scooter verhuur bij schade/vermissing zijn de kosten á 75euro te verhalen op de huurder

Artikel 2. Huurder wordt geacht het gehuurde in goede staat te hebben ontvangen en dit te controleren voor vertrek. Verhuurder wordt geacht het gehuurde in goede staat te hebben afgeleverd. Indien zich technische problemen voordoen tijdens de rit wordt de huurder geacht zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de verhuurder. De verhuurder zal indien beschikbaar een vervangende scooter bezorgen. Indien niet mogelijk zal de verhuurder het verhuurbedrag minus de verstreken periode terug betalen aan de huurder voor deze ene scooter. Alle deelnemers moeten in bezit zijn van een geldig Nederlands (bromfiets) rijbewijs en deze op dag van huur te kunnen tonen.

 Artikel 3. Huurder en alle medehuurders dienen zich gedurende de huurperiode ten alle tijden te houden aan de Nederlandse wetgeving en verkeersregels. Alle deelnemers moeten in bezit zijn van een geldig Nederlands (bromfiets) rijbewijs en deze op dag van huur te kunnen tonen.

 Artikel 4. Het is niet toegestaan om:

-De scooter zwaarder te belasten dan 150 kg,

-Op onverharde wegen te rijden,

-Met de scooter te racen en onderling een wedstrijd te houden,

-Aan derden in bruikleen of onderhuur af te staan,

-Met meer dan twee personen op de scooter plaats te nemen,

 Artikel 5. De scooter wordt met een volle tank benzine door de verhuurder geleverd, bij terugkomst dient de huurder de scooter ook weer met een volle tank af te leveren. Indien de huurder hier in gebreke blijft zal een extra heffing van 12,50 euro per scooter in rekening gebracht worden.

 Artikel 6. De verhuurder heeft het recht om de huurovereenkomst te allen tijden te ontbinden zonder opgaaf van reden en zonder rechtelijke tussenkomst.

 Artikel 8. De huur is op eigen risico van de huurder en zijn eventuele medehuurders. De verhuurder kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel toegebracht aan zichzelf of derden. Verkeersovertredingen en de daaruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de huurder en geven de verhuurder het recht om de bekeuring op de huurder te verhalen.

 Artikel 9. Bij diefstal of vermissing van de scooter zal de huurder aansprakelijk worden gesteld voor de vervangingskosten.

Artikel 10. De huurder dient voor aanvang van de verhuur het totale bedrag inclusief borg contant te betalen. Bij terugkomst van de scooter wordt de borg terug betaald tenzij er schade of andere gebreken worden geconstateerd door de verhuurder. De borgsom bedraagt 150 euro per scooter. Bij grote groepen kan er een maximum bedrag als borgsom tussen huurder en verhuurder worden afgesproken.

 Artikel 11. Bij vroegtijdig terug brengen van het gehuurde zal geen restitutie plaats vinden. Bij een tijdsoverschrijding zal per uur 10 euro in rekening worden gebracht.

 Artikel 12. De scooters van SCOOTEREXCLUSIEF.NL  scooter verhuur zijn verzekerd door middel van een aansprakelijkheidsverzekering. De huurder gaat akkoord met een beperkte verzekeringsdekking met eigen risico van 150 euro per gebeurtenis. De huurder erkent aansprakelijk te zijn voor ALLE mogelijke ontstane schade aan het gehuurde ongeacht of dit door schuld van de huurder dan wel derden ontstaan is. Het eigen risico van 150 euro per gebeurtenis kan door de huurder voor 10 euro per scooter worden afgekocht.

 Artikel 13. Verhuurder heeft ten alle tijden het recht om het verhuur te annuleren indien weersomstandigheden zodanig zijn of dreigen te worden dat dit gevaar voor de huurder kan opleveren, dit is ten alle tijden ter beoordeling van de verhuurder en beide partijen hebben geen recht op verhaal van gemaakte kosten.

 Artikel 14. De verhuurder heeft het recht de huurovereenkomst te allen tijde zonder rechtelijke tussenkomst te ontbinden indien naar zijn/haar oordeel de scooter door de huurder op onzorgvuldige wijze wordt gebruikt tijdens de huurperiode, in dit geval heeft met geen recht op teruggave van (een) de (gedeelte van de) huursom.

 Artikel 15. Bij het parkeren van de scooter dient de huurder ten alle tijden het meegeleverde slot te gebruiken en dit slot bij het achter wiel te bevestigen. Verder dient de huurder de scooter in zijn/haar zicht veld te parkeren. Bij diefstal/vermissing wordt aangifte gedaan bij de politie. Kosten ter vervanging van de vermiste scooter zal volledig op de verhuurder verhaald worden met een maximum van 2500 euro. Dit valt niet onder het afkoop eigen risico wat door de verhuurder wordt aangeboden.

 Artikel 16. Bij pech dient de huurder zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de verhuurder. De verhuurder zal trachten het technische mankement te verhelpen. Is dit niet mogelijk dan zal de verhuurder een vervangende scooter regelen. Indien geen vervangende scooter voor handen is dan heeft de huurder recht op restitutie van het verhuur bedrag minus de al verhuurde tijd.

 

Mooier kunnen we het niet maken, wel makkelijker & voordeliger. Scooterexclusief, de scooterspeciaal zaak van Eindhoven e.o