Werkplaats

 

Wij als team van scooterexclusief kunnen u wel zeggen dat wij één van de weinige scooterzaken in Eindhoven zijn welke in het bezit is van een hoge Service en klantvriendelijkheid!

In onze werkplaats onderhouden wij elk type 4-takt en elektrische (retro) scooter & motoren. Ook voor scooters & motoren die niet bij ons gekocht zijn. Onze monteurs staan voor u klaar. Naast onderhoud kunnen wij ook uw schade taxeren en de schade herstellen. Wij zullen u voor aanvang van uw reparatie telefonisch benaderen over te kosten van de reparatie, zo komt u nooit voor verassingen te staan! Alle onderdelen hebben wij meestal op voorraad waardoor we vaak uw scooter of motor binnen een dag klaar kunnen hebben.

Vanaf een eerste servicebeurt voor uw nieuwe scooter tot en met een volledige motorrevisie , geen probleem voor de monteurs van onze werkplaats in Eindhoven . Voor uw scooter of motor reparatie bent u bij ScootereXclusief dus aan het juiste adres. Wij repareren alle bekende A merken als Vespa, Peugeot, Kymco, Sym en Piaggio, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Ook zijn wij gespecialiseerd in de Chinese scooters en motorscooters. Dus is uw scooter of motor stuk dan kan de reparatie service van ScooterExclusief u meestal vrijwel direct helpen. Tevens hebben wij een eigen ophaaldienst waarmee wij uw scooter & motor kunnen ophalen . Ons team  zorgt ervoor dat u snel weer de weg op kunt . Laat u bovendien adviseren over de mogelijkheden van onze huur/leenscooters . Deze scooters hebben wij speciaal aangeschaft voor de verhuur/uitleen. Wij nemen alle tijd om u te voorzien van het juiste advies en de juiste uitleg over uw reparatie. Het is allemaal mogelijk bij ScootereXclusief.

 

 

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker & voordeliger.

Scooterexclusief, de scooterspeciaal zaak van Eindhoven e.o.

Meer info mail ons, info@scooterexclusief.eu

Of bel ons centraal telefoonnummer 040-8435716